Profiel

Even voorstellen

tinas_schoonheidssalonMijn naam is Tina Sietsma. Sinds 2011 run ik een sfeervolle en professionele schoonheidssalon in Sittard, waarin ik volledig mijn passie kan manifesteren. En mijn visie op schoonheidszorg. Persoonlijke aandacht, rust, kwaliteit, sfeer en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel. En uiteraard resultaat. Mijn doel is mijn klanten zich prettig te laten voelen in een relaxte, rustige omgeving, in een klassiek-romantische sfeer. Ontstressen is een belangrijk gegeven in deze tijd, waarin tijdsdruk en volle agenda’s aan de orde van de dag zijn.

Ik ben dan ook wars van een non-stop situatie waarbij de ene klant de andere aflost. Ik wil de tijd nemen om u lekker te laten genieten en ontspannen!

Specialisme

Mijn specialisme is het aanpakken van huidveroudering en huidbehandeling in situaties waarbij de huid het zwaar te verduren heeft, bijvoorbeeld als gevolg van chemo-behandeling. Uw huid weerspiegelt uw gezondheid. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Het is tevens het meest toegankelijke en daardoor meest kwetsbare orgaan. Vooral het gezicht en de handen staan voortdurend bloot aan zonlicht, regen, uitlaatgassen etc. De huid beschermt het lichaam tegen allerlei stoffen en bacteriën van buitenaf, voorkomt uitdroging en regelt de temperatuur van het lichaam. Ook wordt in de huid Vitamine D aangemaakt dat nodig is voor de botten. Een goede verzorging van uw huid is dus van vitaal belang.

Back to basics

Als u komt voor een gelaatsbehandeling beginnen we in de regel met een huidanalyse, waarbij we samen doornemen wat de beste stappen zijn om te komen tot een optimaal resultaat. Ik gebruik daarbij geen trucs en doe geen valse beloften. Mijn doel is een effectieve verzorging van uw huid die resulteert in een verbeterde huidconditie. En dit doe ik met natuurlijke producten die de kans op het verhogen van de gevoeligheid van de huid vermijden. Ook komen daar geen prikken en spuiten bij kijken. Methodes zoals (te) heftige peelings, microdermabrasie en mesotherapie middels agressieve apparatuur behoren niet tot mijn werkwijze. Dergelijke behandelingen worden gewoon met mijn handen gedaan. Back to basics dus. Het zijn mijn handen en de producten die het werk doen. Gezichts- en lichaamsmassages maken dan ook veelal deel uit van mijn behandelingen.

Daar horen dus ook kwaliteitsproducten bij. Producten die bijvoorbeeld microdermabrasie en mesotherapie op natuurlijke wijze uitvoeren. Ik werk uitsluitend met het Spaanse Alissi Brontë en het Engelse Eve Taylor, beide hoogwaardige, eerlijke en natuurlijke producten uit het top-segment. Lees meer over deze producten bij producten.

Ik hoop u graag binnenkort te verwelkomen in mijn salon. U kunt gerust geheel vrijblijvend een afspraak maken om eens langs te komen en kennis te maken. Dan kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Openingstijden

Ma: 09:00 - 17:00
Di:   Gesloten
Wo: 09:00 - 17:00
Do: Gesloten
Vr:   09:00 - 17:00
Za en Zo: Gesloten

Gesloten tijdens de schoolvakanties

Bij ons kunt u pinnen!

 

 

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij Tina's Schoonheidssalon maken? Bel of mail gerust:

T: 06 - 526 055 26
E: info@tinasschoonheidssalon.nl

Adresgegevens

Tina's Schoonheidssalon
Vlaanderenstraat 18
6137LM Sittard

Behandeling volgens afspraak!

Tina's Schoonheidssalon is aangesloten bij

anbos_logo